3.000 + İşletmenin Tercih Ettiği

CAPTCHA Resmi

KVKK Aydınlatma metnini Okudum ve Anladım.*

KVK Aydınlatma Metni.

Kişisel Verilerin Korunması – Kişisel Verilerin İşlenmesi Bilgilendirme Metni

Bu metin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) aydınlatma yükümlülüğü kapsamında bilginize sunulmaktadır.

Kişisel verilerinizi yetkisiz erişime, kayba veya ifşaya karşı korumak için gerekli tüm teknik ve idari güvenlik önlemlerini almaktayız.

Verilerinizi Hangi Amaçlarla Topluyoruz

Kişisel verilerinizi, elektronik yollarla ticari ve pazarlama amaçlı bilgi göndermek, etkinliklerimizi, sunumlarımızı,  ürün ve hizmet bilgilerimizi, tekliflerimizi göndermek, anketlerimizi sizlere iletebilmek amacı ile alıyoruz.

Web sitesi ziyaretlerinizde kişisel verileriniz aşağıdaki yöntem ve vasıtalarla toplanabilmektedir:

  • Elektronik ortamda yayınlanan dijital başvuru formu; • IP adresleriniz • e-posta, kargo, referans ve benzeri yöntemlerle ulaştırdığınız kişisel ve şirket bilgileriniz, • Video konferans, telefon gibi araçlarla veya yüz yüze mülakat yapılan hallerde, mülakat sırasında, web sitemizdeki başvuru formlarımız aracılığıyla

Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz

Kişisel verileriniz; sadece  hizmetlerimizden faydalanmak istediğiniz takdirde bizimle iletişime geçmeniz durumunda ve yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları ile paylaşabilecektir.

Haklarınız Nelerdir

Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz.

KVKK gereği, Şirketimize başvurarak kişisel ve firma verilerinizin;

  • işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme,
  • Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  • kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik talebinizi; [email protected] adresine bizzat  iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilirsiniz.

İmzapos Bilgi ve Yazılım Teknolojileri A.Ş.

Küçükbakkalköy, Fevzipaşa Cd No:45/43 D:aire 16, 34750 Ataşehir / İstanbul

Pratik, Kullanışlı hesaplı sanal pos

Kurulum Ücreti, Ek Ücretler İmzapos'da yok.

Ücretsiz Başvuru

Yıllık sanal pos kullanım ücreti, başvuru ve entegrasyon bedeli, verimsizlik ücreti gibi ücretler almıyoruz. Sektörünüze ve aylık ciro hacminize göre komisyon oranları ile çalışın avantajlı oranlardan faydalanın.

Kolay Ödeme

Türkiye’de faaliyet gösteren birçok kart programına sahip banka ve kredi kartından peşin ve taksitli ödeme alabilirsiniz.  İMZAPOS tarafından ertesi gün hesabınıza yatırılır.

Hızlı Başvuru

Herhangi bir abonelik ya da kurulum ücreti ödemeden, tüm banka ve kredi kart programları ile tek bir sözleşmede “Online” ortamda onaylayarak, ön adımı tamamlanmış olursunuz. 

GATEWAY BAYİ, ALT BAYİ
E-TAHSİLAT SİSTEMİ

İMZAPOS bulut tabanlı ödeme geçidi ile işletmenize ait tüm bankaların Sanal POSlarını, birçok ödeme ve e-para kuruluşunu tek merkezden kolayca entegre edebilir, kart saklama, tek tıkla ödeme, Gateyway Hizmeti.

ÖN MUHASEBE VE
E-DÖNÜŞÜM PROGRAMI

İMZABOX Küçük, orta ve büyük ölçekli şirketlerin ihtiyaçlarına göre özel yazılımlarla mali verilerinizi hızlı ve pratik şekilde zamandan tasarruf ederek kayıt altına alabilir ve raporlamalarınızı gerçekleştirebilirsiniz. 

HIZLI ÖDEME İÇİN
ANDROİD POS

İMZAPOS üye iş yerleri, müşterilerinin hizmetleri ya da ürünleri için her an ödeme yapmasına olanak verecek sistemlere ücretsiz sahip olurlar. Tüketicilerin satın alma alışkanlıkları ve satın alma yöntemleri çeşitlilik göstermektedir.

İŞİNİZ İÇİN
E-TİCARET

Ürünlerinizi/hizmetlerinizi pazarlayabileceğiniz modüler yapıda (dilediğiniz özelliklerini kullanabildiğiniz) geliştirilmiş bir E-ticaret platformu arıyorsanız, İmzapos'un kendi E-ticaret yazılımı ile tanışın.

TAHSİLATLARINIZ İÇİN
E-TAHSİLAT

Ödeme çözümü sunmak E-tahsilatların gerçekleşmesi adına faaliyet göstermektir. Ancak B2B ve B2C olarak faaliyet gösteren firmaları kapsar. Bayi ve alt bayi sayısı olan işletmelerin ilk tercihi E-Tahsilatır. 

BANKA BAKİYEM
E-TAHSİLAT SİSTEMLERİ

Tüm hesap hareketlerinizi kontrol etmek için ayrı ayrı bankalara girmekle uğraşmayın, hepsini aynı anda imzapos bakiyem üzerinden takip edin. Tek ekranda tüm hesap hareketlerinizi ve banka bakiyelerinizi görüntüleyebilirsiniz.

Entegre Olduğumuz Bankalar

İMZA POS ile TR içerisinde yer alan anlaşmalı bankalar olan QNB Finansbank, TEB, Türkiye İş Bankası, Halk Bank, Kuveyt Türk, Garanti Bankası veya Ziraat Bankası arasından dilediğiniz kadarını seçebilir ve panelinize yükletebilirsiniz. 

Ödeme Kuruluşları

iQ Money, Sipay, Moka, Erpa, Param, Elekse, İPara, Paybyme, Paratika, N Kolay, Payzee.

prepad-card