Anonim Şirketi

Ad Soyad

İmza Yetkili Kimlik Numarası

GSM

İş Yeri Tabela / Mağaza İsmi

Web Sitesi Adresi

Sözleşmenin geleceği

Vergi No

Sabit Tel

Bulunduğunuz Şehir

Aylık İşlem Hacmi

CAPTCHA Resmi

KVK Aydınlatma metnini Okudum ve Anladım.*

KVK Aydınlatma Metni.

Kişisel Verilerin Korunması – Kişisel Verilerin İşlenmesi Bilgilendirme Metni

Bu metin, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) aydınlatma yükümlülüğü kapsamında bilginize sunulmaktadır.

Kişisel verilerinizi yetkisiz erişime, kayba veya ifşaya karşı korumak için gerekli tüm teknik ve idari güvenlik önlemlerini almaktayız.

Verilerinizi Hangi Amaçlarla Topluyoruz

Kişisel verilerinizi, elektronik yollarla ticari ve pazarlama amaçlı bilgi göndermek, etkinliklerimizi, sunumlarımızı,  ürün ve hizmet bilgilerimizi, tekliflerimizi göndermek, anketlerimizi sizlere iletebilmek amacı ile alıyoruz.

Web sitesi ziyaretlerinizde kişisel verileriniz aşağıdaki yöntem ve vasıtalarla toplanabilmektedir:

  • Elektronik ortamda yayınlanan dijital başvuru formu; • IP adresleriniz • e-posta, kargo, referans ve benzeri yöntemlerle ulaştırdığınız kişisel ve şirket bilgileriniz, • Video konferans, telefon gibi araçlarla veya yüz yüze mülakat yapılan hallerde, mülakat sırasında, web sitemizdeki başvuru formlarımız aracılığıyla

Kişisel Verilerinizi Kimlerle Paylaşıyoruz

Kişisel verileriniz; sadece  hizmetlerimizden faydalanmak istediğiniz takdirde bizimle iletişime geçmeniz durumunda ve yasal bir zorunluluk gereği bu verileri talep etmeye yetkili olan kamu kurum veya kuruluşları ile paylaşabilecektir.

Haklarınız Nelerdir

Hakkınızda tuttuğumuz kişisel verilerin doğru ve güncel olması önemlidir. Bu nedenle kişisel verilerinizde bir değişiklik meydana geldiğinde lütfen bize bildiriniz.

KVKK gereği, Şirketimize başvurarak kişisel ve firma verilerinizin;

  • işlenip işlenmediğini öğrenme, kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • kişisel verilerinizin işlenme amacını ve amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,
  • kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş ise düzeltilmesini isteme,
  • Kanun’un 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, kişisel verilerinizin aktarıldığı üçüncü kişilere yukarıda sayılan (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin bildirilmesini isteme,
  • kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi nedeniyle aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

Kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik talebinizi; [email protected] adresine bizzat  iletebilir, noter kanalıyla veya KVK Kanunu’nda belirtilen diğer yöntemler ile gönderebilirsiniz.

İmzapos Bilgi ve Yazılım Teknolojileri A.Ş.

Orhantepe Mah. Üsküdar Cad. No: 131/1 Da.2, Cevizli / Kartal / İstanbul

İMZAPOS ÖZELLİKLER

Diğer firmalardan bizi ayıran özelliklerimizle, İşletmeniz için bir çok yeni teknoloji ile tanışın.  Sizde imzapos'un tüm ayrıcalıklarından yararlanmak  için detaylı bilgileri bakarak hemen başvuru yapabilirsiniz. 

İŞİNİZ İÇİN
E-TİCARET

Ürünlerinizi/hizmetlerinizi pazarlayabileceğiniz modüler yapıda (dilediğiniz özelliklerini kullanabildiğiniz) geliştirilmiş bir E-ticaret platformu arıyorsanız, İmzapos'un kendi E-ticaret yazılımı ile tanışın.

TAHSİLATLARINIZ İÇİN
E-TAHSİLAT

Ödeme çözümü sunmak E-tahsilatların gerçekleşmesi adına faaliyet göstermektir. Ancak B2B ve B2C olarak faaliyet gösteren firmaları kapsar. Bayi ve alt bayi sayısı olan işletmelerin ilk tercihi E-Tahsilatır. 

HIZLI ÖDEME İÇİN
ANDROİD POS

İMZAPOS üye iş yerleri, müşterilerinin hizmetleri ya da ürünleri için her an ödeme yapmasına olanak verecek sistemlere ücretsiz sahip olurlar. Tüketicilerin satın alma alışkanlıkları ve satın alma yöntemleri çeşitlilik göstermektedir.

VADELİ SANAL POS

Kendimize güveniyoruz, kar marjınızı arttıracağız.

İşletmenizin çalışma modellerine göre en düşük komisyon garantisi İmzapos'da. SMS ve E-posta ile link gönderme, API, ortak ödeme sayfası, İmzapos ödeme ekranı ve ihtiyacınıza göre banka ve kredi kartlarından 3D güvenlik adımı ile ödeme alabilirsiniz.

Yıllık servis bedeli ya da işlem başına ücret ödemeyin..

Müşterilerinizin kartlarını güvenli ortamımızda saklayın.

iSoft Shop, Opencart, Magento, Woocommerce ya da Prestashop için ücretsiz eklentilerimizden yararlanın.

Tek bir entegrasyon ve sözleşmeyle Bonus, CardFinans, World, Maximum, Paraf, Bankkart ve Advantage programlarına taksit yapın.

PCI-DSS sertifikasyonu ve dolandırıcılık takip sistemimizle iş yerinizi koruyun.

Pazaryeri modeliyle çalışıyorsanız kart saklama hizmeti, dinamik komisyon altyapısı ve kendi belirleyeceğiz ödeme zamanlarıyla işinizi bir üst noktaya taşıyın.

Biz Sizi

CAPTCHA Resmi